Στις 20 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και η Κοπή της Πίτας της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
Μετά την κεντρική ομιλία του κ. Henrik Hololei, Γενικού Διευθυντή Κινητικότητας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ακολούθησε συζήτηση πάνω σε δύο καίριους για τον Τουρισμό και τις Αερομεταφορές άξονες.
Η πρώτη επιτροπή με θέμα «Επιχειρώντας σε ένα περιβάλλον με ‘αναταράξεις’: προκλήσεις & ευκαιρίες για τις αεροπορικές εταιρείες» και συντονιστή τον κ. Δεμερτζή, Αρχισυντάκτη του Aviation News αποτελούνταν από τον κ. Μπουσιώτη, Regional Head, Member and External Relations, Europe, IATA, τον κ. Δαλιάκα Commercial Director, ELLINAIR και τον κ. Αβερκιάδη, Managing Director, AVEDIS Scandinavian Aviation / SAS.
Το δεύτερο Panel με Θέμα: «Αερομεταφορές και Τουρισμός: μια συμβιωτική σχέση» και συντονίστρια την κα. Καρατζαβέλου, Αρχισυντάκτρια, Travel Daily News αποτελούνταν από τον κ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Καθηγητή στη Βιομηχανική και Χωρική Οικονομική με έμφαση στον Τουρισμό, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και τον κ. Αλέξη Γαληνό, Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑΑ).
Παρακολουθήστε το δεύτερο Panel εδώ

 

Andreas' Facebook Photos

Κύλιση στην Αρχή
Copyright © 2018 Ανδρέας Παπαθεοδώρου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.